top of page

Group

Public·9 members

Rezolvari Variante Bac 2009 Matematica


Rezolvari Variante Bac 2009 Matematica
Matematica este una dintre disciplinele care se evalueaza la examenul de bacalaureat in Romania. Pentru a se pregati pentru acest examen, elevii pot consulta variantele de subiecte publicate de Ministerul Educatiei in anul 2009. Aceste variante cuprind 100 de modele de subiecte pentru fiecare nivel de dificultate: M1 (matematica-informatica), M2 (stiintele naturii) si M3 (filologie).


In acest articol, ne vom concentra pe rezolvarile variantelor de bac 2009 pentru nivelul M1, destinat filierei teoretice, profilului real, specializarii matematica-informatica si filierei vocationale, profilului militar, specializarii matematica-informatica. Aceste rezolvari pot fi utile pentru elevii care vor sa isi verifice raspunsurile, sa invete metode de rezolvare sau sa se familiarizeze cu tipurile de exercitii si cerinte.


Download Zip: https://urluso.com/2w3vfl


Rezolvarile variantelor de bac 2009 pentru nivelul M1 au fost preluate de pe site-ul [variante-mate.ro], unde se pot gasi si alte resurse pentru pregatirea examenului de bacalaureat la matematica. Site-ul ofera rezolvari complete si detaliate pentru fiecare varianta, precum si bareme de corectare. De asemenea, site-ul include si subiectele si rezolvarile pentru anii urmatori, pana in prezent.


Pentru a accesa rezolvarile variantelor de bac 2009 pentru nivelul M1, se poate folosi tabelul de mai jos, care contine link-uri catre fiecare varianta. Link-urile de culoare rosie fac trimitere la rezolvari redactate de autorul site-ului, iar celelalte link-uri fac trimitere la rezolvari luate de pe internet. Pe masura ce vor fi redactate noi rezolvari, acestea vor fi postate pe site, gratuit.Speram ca acest articol sa va fie de folos in pregatirea pentru examenul de bacalaureat la matematica. Va dorim mult succes si note mari!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page